راهی که آمدیم- قسمت ۱۱۹- تلاش مجاهدین برای شکست توطئههای رژیم و مالکی
برادر سیاوش در جلسات قبل حول توطئهها رژیم که توسط دولت نوری مالکی انجام میشد صحبت کردیم. دولتی که در واقع دستنشاندة رژيم بود. یکی از این توطئهها اولتیماتومهای پیدرپی نوری مالکی به ساکنان اشرف، برای ترک اشرف و عراق بود. چه تلاشهایی برای شکست این توطئه انجام شد؟
تلاشهای اشرف نشانها علیه تصمیم دولت عراق
مجاهدین با ایستادگی در اشرف و جواب رد به اولتیماتوم دولت مالکی و فعالیتهای شبانهروزی اشرف نشانها در تظاهرات و ملاقاتها باپارلمانترها و شخصیتهای سیاسی در عراق و باکارزارهای بین المللی خواهرمریم شکست اولتیماتوم را به دولت عراق تحمیل کردند .البته مجاهدین از قبل اعلام کرده بودند که قصد ماندن در عراق راندارند سخنگوی سازمان مجاهدین خلق ایران در پاریس در همین رابطه گفت اعضای قرارگاه اشرف مایلند به عنوان پناهنده به اروپا یا آمریکا بروند و کسی قصد ماندن در عراق را ندارد.
مجاهدین که اجازه نمیدادند اعضایشان توسط دولت دست نشاندة مالکی به خاک ایران بازگردانده شوند همه اعضا و حامیان خود را در اروپا و آمریکا بسیج کردند که مهلت یادشده عقب افتد.
برادر سیاوش یادم هست که از جمله توطئههایی که دولت مالکی در رابطه با اشرف انجام میداد، نصب ۳۲۰ بلندگو بود که بهطور شبانه روزی به لجنپراکنی علیه مجاهدین و شکنجة روانی مجاهدین میپرداختند. چه شد و چه پروسهای طی شد که رژیم به این جنگ روانی روی آورد؟
جنگ روانی رژيم آخوندی عليه مجاهدين مستقر در اشرف با ۳۲۰ بلندگو
در برنامههای قبلی به اولتیماتومها و توطئههای رژیم آخوندی و دولت مالکی و شکستشان بدلیل ایستادگی مجاهدین در اشرف و تلاشهای شبانهروی اشرف نشانها در خارج پرداختیم و گفتیم در اجرای خواست رژیم برای نابودی مجاهدین اقدام به حمله نظامی به مجا هدين مستقر در اشرف در ۶و۷ مرداد ۸۸ و به گروگان گرفتن ۳۶ تن از مجاهدين بمدت ۷۲ روز کردند.از این حملات هم که نتیجه نگرفتند طرحهای دیگری مانند انتقال مجاهدین به یک بیابان بیآب و علف و سوزان به نام نقره سلمان را به میان آوردند که مجاهدین بشدت مخالفت کردند. در ادامه، برای فشار روی مجاهدین به جنگ روانی وفشار طاقت فرسا به مجاهدین اشرف دست زدند .اما بازهم شکست خوردند.
بعد از این شکست، رژیم آخوندی ودولت مالکی در ۱۹ فروردین ۱۳۹۰ به قصد نابودی مجاهدین با تانک و هاموی به اشرف حمله کردند.که در برنامه امروز به جنگ روانی و حملات نظامی میپردازیم.
پس از ایستادگی مجاهدین در مقابل حملات وحشیانه رژیم آخوندی و دولت مالکی، رژيم به جنگ روانی روی آورد تا با اين جنگ روحيه مجاهدين را در هم بشكند. ۳۲۰ بلندگوی پرقدرت، در اطراف اشرف نصب کردن که بطور ۲۴ ساعته و بمدت ۲ سال از اواخر ۸۹ تا مهر ۹۱ با این بلندگوها علیه مجاهدين لجن پراکنی می کردن و تهديد میکردن؛ كه همين الان حمله ميكنيم و همه شما را خواهيم كشت.
اين بلندگوها در بيرون اشرف نصب شده بودند واز فاصله نزدیک صداهای گوش خراش تهدید و توهین را پخش ميكردند، و هيچ زمانی نبودكه مجاهدين بتوانند آرامش داشته باشند.
مجاهدين درهای اتاقها را می بستند تا جلو صدا را بگیرند، كه تاثير چندانی نداشت بصورتی كه خواب برای مجاهدين بسيار مشكل شده بود.
حالا ببینید این جنگ روانی و این بوقهای دلخراش با بیماران بستری در بیمارستان اشرف و در نقاهتگاههای آن چه میکند و چه بلایی برسر آنها می آورد و اساسا فضایی برای درمان دردهای آنان باقی میگذارد؟
اين جنگ روانی به موازات حملات نظامی بود، که مجاهدين بازهم مقاومت و پايداری كردند. در این جنگ وزارت اطلاعات افرادی را تحت عنوان خانواده که در واقع مزدوران رژيم بودند، به عراق و پشت درب اشرف ميآورد تا با آنها اين جنگ روانی را پيش ببرد.
آنها از پشت بلندگوهای قوی با فحش و دشنام و تهدید تحت عنوان اين كه از خانواده های مجاهدين هستند، در خدمت رژیم اين جنگ روانی را علیه مجاهدین مستقر در اشرف پيش ميبردند....