728 x 90

فضیحتی که به‌یک شکست بزرگ تبدیل شد

سخن روز
سخن روز

انتصاب سفیر فاشیسم دینی به‌عنوان رئیس نشست دو روزهٔ مجمع اجتماعی شورای حقوق‌بشر ملل متحد در ژنو، خشم و انزجار شدید مردم و مقاومت ایران را در پی داشت.

روز پنجشنبه ۱۱آبان در نخستین روز این نشست، در کنفرانس مطبوعاتی مقاومت در ژنو فضیحت و شکست اخلاقی سازمان ملل در خصوص تحمل ریاست نمایندهٔ رژیم جنایتکار آخوندها به قوی‌ترین صورت افشا و محکوم شد.

روز جمعه ۱۲آبان در دومین روز نشست مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر، اشرف‌نشانها و ایرانیان آزاده در برابر مقر اروپایی ملل متحد در ژنو تظاهرات اعتراضی برپا کردند. در این تظاهرات پیام رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت قرائت شد و هموطنان آزاده نفرت و اعتراض مردم اسیر ایران را علیه این اقدام فریاد کردند.

در تظاهرات ژنو چندین سخنران، از اعضای مقاومت و اعضای جوامع ایرانی و بستگان شهیدانی که به دست رژیم جلادان شکنجه و اعدام شده‌اند تا شخصیتهای اروپایی، با روشنگریها و سخنان مستند و مستدل خود از نشاندن نمایندهٔ جلادان حاکم در رأس یک نهاد وابسته به‌ملل متحد، ابراز انزجار نمودند.

در کنفرانس مطبوعاتی مقاومت، اقدام سازمان ملل با توصیفاتی هم‌چون «خنجر به‌قلب حقوق بشر»، «سوخت رساندن به‌تروریسم» «به‌خطر انداختن صلح در منطقه و جهان» «نقطهٔ تاریکی در تاریخچهٔ سازمان ملل» «اقدامی بر ضدتمام ارزشهای سازمان ملل» «یک شکست اخلاقی برای سازمان ملل و جامعهٔ جهانی...» توصیف شد.

در این کنفرانس بیانیهٔ بیش از ۱۸۰تن از شخصیتهای حقوق بشری، قضات برجسته و برندگان جایزه نوبل خطاب به‌ملل متحد اعلام شد.

امضاکنندگان این بیانیه تأکید کردند: «در شرایطی این تریبون در اختیار رژیم ایران قرار می‌گیرد که علاوه بر نقض وحشیانهٔ حقوق‌بشر، این رژیم بیشترین نقش را در آتش‌افروزی در منطقه خاورمیانه برعهده دارد که این روزها به‌کشتار و آواره شدن صدها هزار نفر در دو طرف منجر شده است».

در کنفرانس مطبوعاتی مقاومت ایران در ژنو، شماری از شخصیتهای سیاسی و حقوق‌بشری نیز سخنرانی کردند.

طاهر بومدرا نماینده پیشین دبیرکل ملل متحد درباره اشرف در عراق، گفت: «ریاست رژیمی که خود برجسته‌ترین ناقض حقوق‌بشر است بر یک نهاد حقوق‌بشری ملل متحد به‌سخره گرفتن ملل متحد و اصول شناخته شدهٔ بین‌المللی است».

طاهر بومدرا، مدیر بنیاد عدالت برای قربانیان قتل‌عام۶۷، رژیم آخوندی را نماد نقض حقوق‌بشر و رکورددار اعدام در جهان خواند. او تأکیدات جاوید رحمان گزارشگر ویژه حقوق‌بشر در مورد نقض حقوق‌بشر توسط رژیم آخوندی و بازتاب آن در گزارش اخیر گوترز دبیرکل ملل متحد را یادآوری کرد و بر تناقض این گزارش با انتصاب نماینده این رژیم جنایتکار انگشت گذاشت. بومدرا این تناقض را نمود دیگری از عناصر و کارکردهای ناسالم در این سازمان بین‌المللی دانست و در این رابطه به تجربهٔ خود در زمانی که مسئول حقوق‌بشر در عراق و نماینده دبیرکل در رابطه با اشرف بود، اشاره کرد و افزود: «گزارشاتی را که من در رابطه با حقوق‌بشر در عراق تولید می‌کردم، توسط سیستم‌های سازمان ملل سانسور می‌شد. زیرا نمی‌خواستند آنچه را که در واقع اتفاق می‌افتاد، نشان بدهند».

صفورا سدیدی که پدر و ۷تن از اعضای خانواده‌اش توسط رژیم ضدبشری قتل‌عام شده‌اند گفت: هیچ توهمی نباید وجود داشته باشد، که ریاست رژیم ایران در مجمع اجتماعی شورای حقوق‌بشر سازمان ملل، این رژیم را برای اعدام زندانیان و کشتن معترضان در داخل و صدور تروریسم و جنگ‌افروزی به‌خارج از کشور گستاخ خواهد کرد».

ژان پیر برار نمایندهٔ پیشین مجلس ملی فرانسه و رئیس کمیته فرانسوی برای ایران دموکراتیک گفت: «انتصاب نمایندهٔ دیکتاتوری حاکم بر ایران به‌عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق‌بشر ملل متحد بر ضدتمام ارزشهای سازمان ملل است. وی افزود: «اکثریت مجلس ملی فرانسه بر سر یک موضوع توافق دارند و آن هم مسأله ایران و آزادی ایران است و بیش از نیمی از نمایندگان مجلس و هم‌چنین نمایندگان سنای فرانسه در کنار مردم و مقاومت ایران هستند».

به‌این ترتیب لقمه‌یی که مماشاتگران به‌سوی دیکتاتوری آخوندی پرتاب کردند، با کارزار قدرتمند سیاسی و روشنگرانهٔ مقاومت ایران گلوگیر خامنه‌ای شد. به‌همت ایرانیان آزاده و اشرف‌نشانها و هم‌چنین حضور فعال حامیان ثابت‌قدم مقاومت ایران، این رویداد به میدان و مجال دیگری علیه دیکتاتوری آخوندی تبدیل شد و خلیفهٔ ارتجاع شکستی بزرگ و سیلی خوارکنندهٔ دیگری را در انظار جهانیان تحمل کرد.

در بیانیهٔ ۱۸۰تن از شخصیت‌های حقوق بشری، قضات برجسته و برندگان جایزه نوبل، رژیم آخوندی به‌خاطر قتل‌عام سال۶۷ و به‌خاطر اعدام‌های روزانه و جنگ‌افروزی، یک رژیم وحشتناک توصیف شد و تصریح گردید: «گماشتن نماینده چنین رژیمی در این مقام «از سوی این رژیم، چراغ سبزی برای شکنجه و کشتار بیشتر تعبیر می‌شود».

مریم رجوی در پیامش به تظاهرات ژنو گفت: «سازمان ملل متحد که حاصل خشم و شرم جهان به‌خاطر خون‌ها و محنت‌های بشر در دو جنگ جهانی قرن گذشته بود، امروز سرافکنده است. زیرا نهادهای حقوق‌بشری‌اش به لوث وجود رژیم آخوندی آلوده شده و زیر پای هیولای استبداد ذبح می‌شود».

او تأکید کرد: «رژیم آخوندی باید از تمام نهادهای ملل متحد اخراج شود و سران این رژیم باید به‌خاطر نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت تحت محاکمه قرار گیرند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0146577f-e005-4bc6-89f8-712c705457b3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات