بعدازظهر پنجشنبه ۹مردادماه، دومین جلسه دادگاه مقدماتی اسدالله اسدی، دیپلمات تروریست رژیم آخوندی که بمبگذاری تروریستی در گردهمایی بزرگ ایرانیان در ۹تیر ۱۳۹۷ در ویلپنت پاریس را فرماندهی و اجرا کرد، در دادگاهی در شهر آنتورپ بلژیک برگزار شد. این نخستین بار در اروپاست که یک دیپلمات شاغل و در حال کار بهخاطر مشارکت مستقیم در تروریسم محاکمه میشود.
همراه با اسدی ۳همدست او که یکی از آنها در شناسایی اشرف ۳ شرکت داشت هم محاکمه میشوند.
اسدالله اسدی در این جلسه دادگاه طبق توجیهات وزارت اطلاعات و وزارتخارجه رژیم در جلسه حاضر نشد و فقط ۳مزدور دیگر در دادگاه ظاهر شدند. بعد از اینکه تلاشها و زد و بندها و تهدیدهای تروریستی رژیم طی ۲سال گذشته برای آزاد کردن اسدی به جایی نرسید، رژیم اکنون تلاش میکند تا آنجا که امکانپذیر است از بار سیاسی و خبری این محاکمه بکاهد و حتیالامکان خبرهای مربوط به آن را هم در رسانههای خود سانسور کند.
چاهی که ولیفقیه سرآسیمه ارتجاع در آن افتاد
رژیم آخوندی، خشمگین از انتقال جمعی مجاهدین به آلبانی، وحشتزده از قیام دی ۹۶ و نگران از اعتبار فزاینده بینالمللی شورای ملی مقاومت و رئیسجمهور آن، درصدد ترور خانم رجوی و برجستهترین میهمانان آمریکایی و اروپایی در ویلپنت برآمد و بههمین منظور بمبگذاری در ویلپنت را در دستور خود قرار داد و در این زمینه آنقدر بیتاب بود و عجله داشت که ریسک گیرافتادن دیپلمات تروریست شاغل خود را پذیرفت و اسدی را که نفر اصلی شبکه اطلاعاتی خود در اروپا بود، وارد این ماجرا کرد.
خانم مریم رجوی روز ۳۰ تیر ۹۹ در گردهمایی جهانی ایران آزاد توطئه بمبگذاری در ویلپنت را جزو بزرگترین طرحهای تروریستی تاریخچه ۴۰ساله رژیم در اروپا خواند و گفت: «این نشان میدهد که رژیم، مقاومت ایران را تهدید اصلی موجودیت خود میداند و برای مقابله با آن از ارتکاب هیچ جنایتی رویگردان نیست، بهنحوی که مقامهای رسمی خودش را هم برای نقل و انتقال و تحویل دادن بمب بهصحنه میفرستد».
خانم مریم رجوی تأکید کرد: علاوه بر تروریستهای دستگیر شده، آمران واقعی یعنی خامنهای، روحانی، ظریف و علوی وزیر اطلاعات باید محاکمه شوند. این لازمه متوقف کردن تروریسم افسارگسیخته آخوندهاست».
چند تن از شخصیتهای سیاسی شرکتکننده در این اجلاس نیز با اشاره به این اقدام تروریستی رژیم آن را نشانه بارز وحشت رژیم از تهدید اصلی سرنگونی خود و آلترناتیو شورای ملی مقاومت ایران دانستند. این سخنرانها همچنین با اشاره به سوءاستفادهٔ رژیم از سفارتها و دفاتر نمایندگیاش برای پشتیبانی از عملیات تروریستی، خواستار مقابله قاطع کشورهای اروپایی با تروریسم آخوندی، تعطیلی سفارتها و نمایندگیها و دفاتر رژیم و محاکمه و اخراج مزدوران و نامگذاری تروریستی سپاه و وزارت اطلاعات حکومت آخوندی شدند.
این دادگاه در شرایطی برگزار میشود که قرار است حدود ۲ماه دیگر موضوع تمدید یا لغو تحریم تسلیحاتی رژیم در شورای امنیت مورد بررسی قرار گیرد. شرکت مستقیم دیپلمات رژیم در یک اقدام تروریستی آن هم در خاک یک کشور اروپایی در اجتماعی که صدها تن از برجستهترین شخصیتهای سیاسی از دهها کشور در آن حضور داشتند، نشان میدهد لغو تحریم تسلیحاتی این رژیم تا کجا خطرناک و مصداق تیغ نهادن در کف زنگی مست است.
از سوی دیگر رژیم برای کاهش انزوای سیاسی خود که مستقیماً باز شدن راه نفسی در شرایط خفگی اقتصادی را امکانپذیر میکند، بهشدت نیازمند رفع تحریم تسلیحاتی خود میباشد؛ اما محاکمه دیپلمات تروریست بمبگذارش در یک دادگاه اروپایی این شانس را از بین برده است.
کما اینکه پمپئو، وزیر خارجهٔ آمریکا روز ۹مرداد در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت شورای امنیت ملل متحد باید تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه رژیم ایران را قبل از اینکه در ۱۸اکتبر – ۲۷مهر ۹۹ منقضی شود، تمدید کند. چرا که ما رژیم ایران را چنانکه هست میبینیم: یک تجاوزگر و نه یک قربانی. وی با اشاره بهسیاست فشار حداکثری آمریکا علیه رژیم گفت ما درآمدهای حیاتی نفت که رژیم برای تروریسم و فعالیتهای غیرقانونی هستهای استفاده میکند را بهمیزان ۹۰درصد کاهش دادیم».
چیزی در حال ورق خوردن است!
برگزاری این دادگاه و بیاعتنایی بلژیک به همهٔ فشارها و تهدیدات تروریستی رژیم که حتی در روزنامههایش علناً مطرح میکردند که میبایستی برای رهایی حاج اسدالله اسدی اقدام به گروگانگیری کنیم، یک پیام و یک معنای مهم دیگر هم دارد و آن اینکه حربهٔ تروریسم که تا بهحال رژیم از آن سود بسیار برده اما بهایی برایش نپرداخته، دیگر کارآیی ندارد و آخوندها دیگر نمیتوانند روی بیعملی و مماشات جامعهٔ بینالمللی و بهخصوص اروپا حساب کنند. بهخصوص که در این ماجرا، علاوه بر بلژیک، چند کشور دیگر مانند آلمان که اسدی را تحویل بلژیک داد و اتریش که بهعنوان کشور میزبان اسدی حاضر نشد به فشارهای رژیم مبنی بر بهرسمیت شناختن مصونیت دیپلماتیک او تن دهد و همچنین بیانیه مشترک ۳کشور بزرگ اروپایی که از بلژیک و قضاییه این کشور در برابر تهدیدات رژیم آخوندی حمایت کردند، همه گویای آن است که در صحنهٔ بینالمللی هم چیزی علیه رژیم در حال ورق خوردن است.