728 x 90

۱۵ پاسخ شعله‌ور به تبار ستمگران

عکس از آرشیو ـ نمادی از خیزش شورشگران
عکس از آرشیو ـ نمادی از خیزش شورشگران

درهم‌کوبیدن مراکز سرکوب و دعوت آتشین شورشگران از جلادان، شکنجه‌گران، نوچه‌ها و مزدوران ساواک شاه و اطلاعات شیخ، بار دیگر نشان داد که سرنوشت مردم ایران در دستان جوانان دلیر و شورشگر نوشته می‌شود و حقانیت یک جریان مردمی و آلترناتیو واقعی تنها با مقاومت و پرداخت بها در میدان عمل محک می‌خورد.

در شرایطی که خط تولید کارگاه‌های شاه‌سازی در گل فرو رفته و اجیرشدگان جریان موروثی با تیغ‌کشی و عربده‌کشی در خیابان‌های خارج از کشور قصد ارعاب، تفرقه و سرقت دست‌آوردهای قیام را دارند، شعله‌های سرکش شورشگران این خیمه‌شب‌بازی‌ها را به آتش می‌کشد.

پیام‌های آتشین شورشگران روشن است: «بچه خامنه‌ای در پی حفظ قدرت و بچه شاه در پی کسب قدرت است، اما هر دو کور خوانده‌اند؛ پس از صد سال تحمل رنج و خون جگر، روزگار شاه و شیخ به‌سر آمده است».

روز دوشنبه ۲۸ اردیبهشت جوانان دلیر با شعار «وعده دادخواهان در تهران»، دعوت آتشین خود را با ۱۵ عملیات غرورآفرین به سینه جلادان، شکنجه‌گران و مزدوران کوبیدند.

جغرافیای این خیزشِ عملیاتی، از تهران تا دورترین نقاط میهن، در شرایطی که مزدوران سپاه و بسیج و انتظامی، در جستجوی «هسته‌های مقاومت»، خیابان‌ها را قرق کرده‌اند، گواه یک آمادگی رزمی برای واحدهای ارتش آزادی است.

قهرمانان شورشگر با به آتش‌کشیدن حوزهٔ بسیج سپاه پاسداران در تهران، شعله‌ور کردن پایگاه بسیج سپاه پاسداران در مارلیک(تهران) و به آتش کشیدن بسیج ضددانش‌آموزی در زاهدان و ایرانشهر درس‌‌های جدیدی به مزدوران دادند.

قهرمانان در چابهار نیز با به آتش کشیدن ۲ پایگاه بسیج سپاه پاسداران و شعله‌ور کردن راهنمای ستاد جاسوسی وزارت اطلاعات با کوکتل، گوشه‌‌ای از فوران خشم جوانان دلیر بلوچ را به نمایش گذاشتند.

در ادامهٔ این سلسله عملیات، شورشگران با به آتش کشیدن بنرها و تصاویر خمینی و خامنه‌ای ملعون در شهرهای تهران، کرج، مشهد، اصفهان، شیراز و کرمانشاه، پرچم شورش و قیام علیه نمادهای شیطان را برافراشتند. جوانان دلیر در لردگان با به آتش کشیدن بنر خمینی، خامنه‌ای، رئیسی و جلاد سلیمانی، شعار درود بر ارتش آزادی‌بخش، درود بر رجوی سردادند.

این شعله‌های فروزان، پاسخ‌هایی کوبنده به عربده‌کشی‌های خیابانی پاسداران و تیغ‌کشی و جست‌وخیزهای میمونی مزدورانی‌ست که با نبش‌قبر ساواک شکنجه‌گر می‌خواهد اختناق گذشته را بازسازی کند.

زبانه کشیدن آتش از لردگان و چابهار و زاهدان تا قلب تهران، اثبات این حقیقت است که آلترناتیو واقعی نه در توهمات موروثی، بلکه در دست کانون‌های شورشگری است که با از خود گذشتگی و فداکاری، مسیر دموکراسی و سرنگونی تمامیت این رژیم را باز می‌کنند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c77d300d-4fab-409a-a925-61eea98b9ed9"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات