پایان نظام از پنجره انزوای جهانی و اعتلای مقاومت
در روزنامههای حکومتی چهارشنبه ۲۲مرداد، تصویر همهجانبهیی از چشمانداز پیش روی نظام دیده میشود. از انزوای جهانی تا اعتلای مقاومت و وحشت از قیام. سیاست روز از باند خامنهای نوشته است: «اینکه سران قوا بخواهند و بنشییند و این مجوز را به دولت بدهند که «آینده فروشی کند» و پولهایی را «پیش خور» نماید، کجایش گشایش و تحول است؟ آیا سران قوا به این نکته اندیشیدهاند که با این تصمیم غیرمترقبه، خطرات اجتماعی و امنیتی را پیش روی دولت بعدی قرار میدهند
چه کسی مسئول گسترش شکاف بیاعتمادی بین مردم و دولت خواهد بود؟»
همدلی از باند مغلوب نوشته است: «ایالات متحده ریشه تمامی مشکلات منطقه را (نظام) معرفی میکند، اجبار و فشار حداکثری را وسیله نیل به هدف خود قرار داده و بر اساس اطلاعات دریافتی از (مجاهدین) براندازی را مد نظر قرار داده است».
حمایت وابسته به قضاییه آخوندی هم از تشدید انزوای منطقهیی رژیم خبر داده و نوشته است: «استعفای کابینه لبنان که نگاه مثبتی به حزبالله و مقاومت داشت، مقدمهای برای تشکیل یک دولت ضد محور مقاومت بهشمار میرود».
جنگ گرگها، نمودی از گسست درونی نظام
فضای روزنامههای حکومتی حاکی از تشدید جنگ بر سر سهم بیشتر قدرت و غارت بین باندهای حاکم است. اعتماد نوشته: «آنچه تا به اینجای کار عیان است، وقوع تخلف چندین میلیاردی در ماجرای لغو تحقیق و تفحص از شهرداری تهران در دوران ریاست قالیباف است اما مشخص نیست چرا نهادهای ناظر از دادستانی و شورای عالی امنیت ملی گرفته تا هیات نظارت بر رفتار نمایندگان و سایر نهادهای امنیتی و نظامی، همان روزها به این ماجرا رسیدگی نکردند».
ستاره صبح هم از یک دعوای سه جانبه در مجلس ارتجاع خبر داده نوشته است «قریب به یک و نیم ماه پیش نزدیک به ۲۰۰نماینده طرح سؤال از رئیسجمهور را امضا کردند. بهگفته موسوی لارگانی عضو هیئترئیسه و طراح اصلی سؤال از رئیسجمهور، قالیباف استنکاف از اجرای قانون انجام داده است، (مانع به جریان افتادن سؤال شده) بنده از ایشان به کمیسیون اصل ۹۰ شکایت کردم».
همدلی هم در مورد ماجرای رشوهٔ ۶۵میلیاردی قالیباف به مجلس برای جلوگیری از تفحص از شهرداری نوشته است: «سخنگوی قوه قضاییه از بازداشت یک نماینده سابق مجلس در پی ادعای میرسلیم مبنی بر پرداخت رشوه ۶۵میلیاردی خبر داد. پرداخت این رشوه مربوط به زمانی میشود که محمدباقرقالیباف رئیس مجلس فعلی شهردار تهران بود.
در واکنش به این خبر برخی در توئیتر نوشتند که چرا کسی که رشوه داده را بازداشت نکردهاند؟
شکست نمایش اصلاحات در هر دو باند حاکم
در روزنامههای حکومتی امروز اعتراف به شکست ترفندهای ضد فساد و بنبست نظام در عرصههای مختلف موضوع عام است. دو نمونه را میخوانم. شرق بهنقل از حجاریان سر دژخیم سابق وزارت اطلاعات نوشته است: «میتوان گفت اصلاحطلبی در وضعیت بنبست و آچمز قرار گرفته است. از یکطرف نگران خیزش کارگران است و از طرف دیگر ترسان از قدرت قاهره غرب که این دو توأمان منافع این طبقه را به خطر میاندازند».
مستقل هم در مورد دود و دمهای مبارزه با فساد پاسدار پرویز فتاح نوشته است: «انتشار گفتگویی از رئیس بنیاد مستضعفان، سر و صدای بسیاری همچون طوفان بهپا کرده در شرایطی که مطبوعات توان و جسارت و جرأت ورود به تاریکخانهها و روشن کردن مواردی از تضییع بیتالمال را ندارند، ترجیح میدهند برای فتاح هورا بکشند... البته همین هورا کشیدن و استقبال از افشاگری هم برای رسانهها بیهزینه نیست. »
این روزنامه در انتها افزوده است: «فساد با طوفانهای ساختگی مسئولان و با استفاده از ابزار رسانه، مهار شدنی نیست».