728 x 90

چشم‌انداز بازی نظام با پول مردم در بورس - مروری بر رسانه‌ها

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

چشم انداز بازی نظام با پول مردم در بورس

مطالب روزنامه‌های حکومتی روز ۲۶مرداد روی بحرانهای اقتصادی – اجتماعی متمرکز است و در کنار آن هشدارها و ابراز نگرانیها از تحولات منطقه دیده می‌شود. طبق معمول وحشت از انفجار اجتماعی در کانون دغدغه‌های روزنامه‌های باند مغلوب است.

ابتکار با اشاره به شکست ترفندهای دولت روحانی برای جذب پولهای مردم تحت عنوان خرید سهام شرکتهای دولتی در بورس نوشته است: «دولت سرنوشت رفتار اشتباه در فشردن فنر بنزین را در آبان ۹۸ دیده است و حالا که فنرهای بسیاری فشرده‌اند، هر رفتاری که منجر به تقویت شکل‌گیری بمب بورسی و اشتعال فتیله آن شود، یک خودکشی جمعی برای اقتصاد و جامعه و به تبع آن امنیت خواهد ساخت».

آفتاب یزد زیر عنوان «ریزش اعتماد آتشی بر خرمن بازار سرمایه» هشدار داده است: «اگر مردم اعتماد خود را به بازار از دست بدهند اثرات آن مانند قبل نخواهد بود. شاید چون این بار توده مردم درگیر بورس شده‌اند ریزش بورس نمی‌تواند پیامدهای خوبی داشته باشد».

تشدید انزوا و بازگشت تحریم‌های کامل سازمان ملل

در روزنامه‌های هر دو باند حاکم تأکید شده به‌رغم رأی ممتنع ۱۱کشور، اتحاد جهانی علیه نظام و چشم‌انداز چکاندن ماشه تحریم‌ها در چشم‌انداز است.

وطن امروز از باند دلواپسان ضدبرجامی نوشته است: «از هم‌اینک تعداد زیادی از کارشناسان برجام مدعی شده‌اند رأی نیاوردن قطعنامه در واقع به ضرر ایران بوده است، چرا که باعث فعال شدن مکانیسم ماشه توسط دولت ترامپ می‌شود».

سیاست روز هم از باند خامنه‌ای نوشته است: «در آراء ممتنعی که به قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه ایران داده شد، باید دقت بیشتری صورت گیرد. مهمترین بخش آراء، سه کشور اروپایی است که رأی ممتنع به قطعنامه آمریکا داده‌اند، اما در بیانیه‌هایی که هر سه کشور صادر کرده‌اند، ایران را خطری برای صلح و ثبات منطقه معرفی کردند. چرایی رأی ممتنع این سه کشور قابل تأمل است، اروپا با رأی ممتنع خود قصد امتیاز گیری دارد، امتیاز‌هایی که تا پیش از این در قالب سخنان، مواضع و بیانیه‌های این سه کشور اروپایی بیان شده است... شادمانی از این پیروزی، مسئولان به‌ویژه دستگاه دیپلماسی و مردم را از اصل ماجرا غافل نکند».

آرمان در مطلبی با عنوان «پیام ۱۱رای ممتنع» نوشته است: «رد قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده در شورای امنیت به‌معنای حمایت آنها از لغو تحریم تسلیحاتی ایران در مهرماه سال جاری نیست،

به دیگر سخن، موضوع تمدید تحریم تسلیحاتی ایران هم‌چنان روی میز جامعه جهانی است و به‌خصوص کشورهای اروپایی و روسیه خواهان توافقی جمعی در این مورد با مشارکت همه طرف‌های درگیر در این ماجرا هستند».

آرمان در مطلب دیگری به‌نقل قاسم محبعلی مدیرکل پیشین وزارت‌خارجه رژیم نوشته است: «وقتی آمریکا بخواهد خارج از قطعنامه ۲۲۳۱ و بیرون از برجام عمل کند چین و روسیه می‌توانند از حق وتو استفاده کنند. ولی وقتی خارج از این قطعنامه عمل شود آنها هم کنار آمریکا قرار می‌گیرند.

پیشنهاد روسیه خطرناک است و تشکیل جلسه ۱+۵ می‌تواند شروعی بر مکانیزم ماشه باشد. روس‌ها تلاش می‌کنند با کمک اروپا زمینه‌ای برای مذاکره و تفاهمی بین ایران و آمریکا پدید آورند تا برجام به‌طور کامل از بین نرود ولی خواسته‌های آمریکا به نوعی در این توافق در نظر گرفته شود. اما تشکیل این جلسه و عدم تفاهم بین ایران و آمریکا عملاً موضوع را به شورای امنیت باز می‌گرداند. اگر مسأله به هر شکلی به شورای امنیت بازگردانده شود، می‌تواند مسیر بازگشت تحریم‌های بین‌المللی را هموار کند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/61354611-836b-4c32-a0dd-1b0273fe5fdb"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات