728 x 90

آموزش برای کانون‌های شورشی- شماره نود و هفت

آموزش برای کانونهای شورشی

آموزش برای کانونهای شورشی- شماره نود و هفت
آموزش برای کانونهای شورشی- شماره نود و هفت

حکومت سیاه ولایت فقیه


اکنون و پس از سرنگونی دیکتاتوری شاه خائن، امروز مردم ایران با انقلابی نوین در تدارک سرنگونی استبداد مذهبی می‌باشند.

 

 

 


حکومت سیاه ولایت فقیه با گذشت ۴دهه تجربه‌ای تلخ و دردناک روی بشکه باروت نشسته است. مردم ایران امروز به چیزی کمتر از سرنگونی تام و تمام این رژیم منحوس با تمام باندها و دستجاتش، برای جایگزین دموکراتیک یعنی استقرار آزادی و حاکمیت مردم راضی نمی‌شوند.
امروز به همگان روشن شده است که دلیل بحران‌هایی که رژیم آخوندی با آن روبه‌روست و خامنه‌ای را در پرتگاه سرنگونی قرارداده است نه تحریم‌های آمریکا بر علیه ایران بلکه قیام مردم تهیدستی است که از طرف حاکمیت پلید آخوندها تحریم و تحقیر شدند و دیگر حنای دشمن خارجی برای مردم گرسنه، رنگ ندارد.


ایستادگی و جانبازی مردم و مقاومت پاکباز ایران رویای خلافت چند صد ساله نظام ولایتی را بر سر خامنه‌ای ویران کرد.
خمینی ملعون با حکومت خودساخته‌ای تخت نام «ولایت فقیه» که قرار بود برای مردم آب و برق و اتوبوس را مجانی کند و انسانیت برای مردم بیاورد، امروز پس از ۴دهه آمار تکان‌دهنده‌ای از کودکان کار، خودکشی، گورخوابی، کودک‌فروشی، کلیه‌فروشی، بیکاری، تورم، طلاق، اعتیاد و حاشیه‌نشینی را در کنار سرکوب، زندان و شکنجه، کشتار و اعدام در کارنامه خود دارد.


اذعان به شکست ولایت فقیه و بی‌اعتنایی مردم به رژیم


سردمداران و کارشناسان خامنه‌ای به شکست و موقعیت متزلزل نظام در ۴۱سالگی اعتراف می‌کنند:« عملکرد و دیدگاه خاص برخی در موضوعات مهمی چون حجاب اجباری، قوانین گزینش، تعاریف تنگ‌نظرانه در موضوع ولایت فقیه، حدود آزادی بیان، ممنوعیت و محدودیت موسیقی، فعالیت احزاب و دسته‌ها و... از جمله مواردی هستند که به‌نظر کارشناسان منصف و متخصص، قابل نقد و اصلاح هستند، اما عجیب است که هنوز هم بخشی، این مواضع را مصداق وحی الهی می‌دانند.
محمد غرضی، از بنیانگذاران سپاه خونخوار پاسداران۲۰بهمن ۹۸گفته بود: «ما در اداره کشور به‌طور کامل شکست‌خورده‌ایم... هیچ نهادی موفق نبوده است. نهادها به‌طور دائم حقوق عامه را مصادره کرده و بر حقوق خاصه افزوده‌اند بنابراین مردم به نهادها به‌صورت یک ابزار حاکمیتی نگاه می‌کنند».
چپاول سیستماتیک در ساختار ولایت فقیه چگونه نهادینه شد؟
پس از ۴۱سال از گذشت انقلاب ضدسلطنتی که قرار بود اموال به یغما رفته مردم ایران، به آنها برگردد، خمینی و خامنه‌ای چه به روز مردم و این میهن آوردند؟


دیکتاتوری ولایت فقیه پس از به‌قدرت رسیدن خمینی، در تمام دوره‌ها کار کردی به‌شدت غارت‌گرانه داشته است. از جمله بخشی از حقوق مردم که به یغما رفت و در عین‌حال به آن مشروعیت قانونی هم داده شد عبارتند از:


oانواع اخاذی‌ها و عوارض ظالمانه (به‌ویژه برای حقوق بگیران ثابت و اقشار کم درآمد، در صورتی‌که خمینی گفته بود که آب و برق را برای همه مردم مجانی می‌کنیم و...)
oافزایش سرسام‌آور و روزافزون قیمتها (گرانی)
‌فساد سازمان‌یافته و رانت‌خواری در تمام سیستم‌های بانکی و ارگانهای مربوط به سپاه و بیت خامنه‌ای
oکاهش دستمزد کارگران و مزدبگیران
oمعوق گذاشتن دستمزدها (در نظام آخوندی،کارگران برای حقوق ماهانه‌شان می‌بایست روزها و ماه‌ها اعتصاب و تظاهرات کنند تا پس از چند ماه بتوانند معوقات مزدی‌شان را دریافت کنند)
oارائه کالاها و خدماتی با کیفیت نازل در ازاء قیمت‌های بالا
oسرکوب، دستگیری و محکوم کردن کارگران، معلمان و دستفروشان و سایر اقشار به‌خاطر اعتراض به عدم دریافت حقوق ماهانه به زندان و شلاق.


اژدهای هفت‌سر رانت قدرت و انباشت ثروت از خصوصیات دیکتاتوری ولایت فقیه است -
خمینی در اولین سخنرانیش در سال ۵۷در بهشت زهرا گفت هر چه از رژیم سابق به غنیمت گرفته‌ایم، به مستضعفان بدهند. برای اینکار بنیادی هم درست کرد به اسم بنیاد مستضعفان!
عباس آخوندی، وزیر سابق راه و شهرسازی درباره شکل‌گیری فساد و این‌که چرا فساد در کشور گسترده شده است، گفت واضح بگویم که با وجود نهادهای غیردولتی که سهم قابل توجهی از اقتصاد را دارند، اساساً امکان رقابت بین هیچ تولیدکننده و فعال اقتصادی بخش خصوصی وجود ندارد - به‌طور مثال:
صادق و علی لاریجانی ثروت شخصی به ارزش دهها میلیون دلار را با استفاده از موقعیت خود به‌دست آورده‌اند. مؤسسات مالی و اعتباری ۲۵درصد پول در گردش ایران را یعنی ۴۰میلیارد دلار را در دست دارند.
حداقل ۹۰اسکله خصوصی به‌صورت شش‌دانگ متعلق به سپاه پاسداران است و ۴۵درصد از اسکله‌های رسمی کشور نیز تحت مالکیت پاسداران قرار دارد.‌

خصوصی‌سازی و تاراج ثروت ملی در جیب آخوندها را از زبان سران حکومت می‌شنویم:
اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی‌، گفت: «یکی از موارد اصل ۴۴، واگذاریها بود که به آن شیوه فروخته و پولش را گرفتند و نمی‌دانیم چه شد؛ ١٠٠میلیارد دلار از مخابرات تا پالایشگاهها و کارخانه‌ها و معادن مس فروخته شد».


وزیر اقتصاد دولت اول روحانی، گفت: «اگر بخش خصوصی کمترین تسهیلات را از سیستم بانکی دریافت کند و همزمان یک سهام را از دولت بخرد، بلافاصله اعتراضها شروع می‌شود اما اگر یک‌شبه دولتی برای ۱۰۰واحد سهام ۱۰۰واحد تسهیلات بگیرد با هیچ اعتراضی مواجه نمی‌شود! این مشکلی است که باید برای آن فکری کنیم».


و طبق گزارش سازمان خصوصی‌سازی در ۱۶سال گذشته ۱۴۳هزار میلیارد تومان از سهام شرکت‌های دولتی واگذار شده است که به‌گفته وزیر اقتصاد رژیم ۴۳هزار میلیارد تومان آن در دولت روحانی بوده است.
یک نماینده مجلس رژیم گفت: «بیش از ۷۰درصد ثروت مملکت در دست ۳هزار نفر از جمعیت ۶۰میلیونی قرار دارد…».

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4dbffc73-af93-444a-8926-f7df05ce4fe2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات