728 x 90

تداوم قیام و محکومیت بین‌المللی رژیم

سخن روز
سخن روز

پس از آن‌که قیام مردم ایران به‌هفتادمین روز خود رسید، سرانجام فریاد مردم بپا خاسته با قیمت سنگین و خونینی که طی این ۷۰روز با بیش از ۶۶۰شهید پرداخت کردند، به‌گوش دولتها رسید و شورای حقوق‌بشر ملل متحد در یک جلسهٔ اضطراری و استثنایی، قطعنامه‌یی را علیه نقض فاحش حقوق‌بشر و سرکوب قیام‌کنندگان در ایران به‌تصویب رساند.

بر اساس این قطعنامه، یک هیأت حقیقت‌یاب بین‌المللی به‌منظور رسیدگی به‌سرکوب قیام مردم ایران تشکیل می‌شود. این قطعنامه هم‌چنین بر ضرورت حسابرسی از رژیم ایران به‌خاطر نقض حقوق‌بشر، به‌ویژه نقض حقوق زنان، بازداشتهای خودسرانه، قتل و ناپدیدسازی اجباری تأکید کرده است.

تشکیل این جلسهٔ اضطراری با حضور چند وزیر خارجه که منحصراً به‌بررسی جنایت رژیم آخوندی اختصاص داشت، ضربه سنگینی برای حکومت بحران‌زدهٔ آخوندها محسوب می‌شود. به‌خصوص که تلاشهای رژیم و متحدانش برای تغییر متن این قطعنامه و حذف بند مربوط به‌تشکیل هیأت حقیقت‌یاب بین‌المللی با اکثریت قاطع آرا رد شد و یک شکست مضاعف را برای رژیم رقم زد. این ضربه، واکنش‌های غیظ‌آلود و زبونانهٔ سردمداران و ایادی فاشیسم دینی را به‌دنبال داشت. وزیر خارجهٔ رئیسی جلاد گفت: «این کشورها باید بدانند نظام اجازه دخالت در امور داخلی خود را نمی‌دهد».

 

قطعنامهٔ اجلاس اضطراری شورای حقوق‌بشر ملل متحد و تشکیل هیأت حقیقت‌یاب برای بررسی جنایات رژیم در قیام سراسری جاری البته یک فتح باب محسوب می‌شود. چرا که فراخوانهای مقاومت ایران برای تشکیل هیأتهای حقیقت‌یاب در خصوص جنایات ضدبشری و شکنجه‌ها و اعدامها و قتل‌عام زندانیان سیاسی و کشتارهای خیابانی و سرکوب خیزشهای حق‌طلبانه در مناطق مختلف ایران، بیش از چهار دهه سابقه دارد و نمی‌تواند منحصر به‌جنایات رژیم در این قیام و محدود به‌این بازهٔ زمانی باشد؛ طوفان قیام جاری نیز در خروش و اعتراض به جنایتهای رژیم در ۴۳سال حاکمیتش برخاسته است؛ کما‌ این‌که رژیم آخوندها به‌همین خاطر ۶۹بار در مجمع عمومی ملل متحد و نهادهای حقوق‌بشری سازمان ملل محکوم شده است؛ محکومیت‌هایی که هر کدام به یمن روشنگریهای بی‌وقفه و ارائه اسناد و مدارک به ارگانهای ملل متحد رقم خورده و تلاشهای شهید بزرگ حقوق‌بشر دکتر کاظم رجوی در مقر اروپایی ملل متحد و صدور نخستین قطعنامه‌های کمیسیون حقوق‌بشر آن را پایه‌ریزی کرد و با سفر او به‌نیویورک در قطعنامهٔ مجمع عمومی، عالی‌ترین مرجع بین‌المللی، به بار نشست و به‌رغم مماشات شرق و غرب عالم با رژیم خمینی، داغ بدنام‌ترین دیکتاتوری ضدبشری را بر جبین دجال ضدبشر کوبید.

 

بنابراین همان‌گونه که خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت خاطرنشان نموده، هیأت حقیقت‌یاب بین‌المللی باید بازدید از زندانهای علنی و مخفی فاشیسم دینی حاکم بر ایران، به‌ویژه زندانهای وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی را در دستور کار خود قرار دهد. هیأت حقیقت‌یاب هم‌چنین باید به‌قتل‌عام ۳۰هزار زندانی سیاسی اهتمام بورزد. جنایتی که اکنون به‌عنوان یک واقعیت مسلم و خدشه‌ناپذیر به‌یمن صدها و هزاران شاهد زنده و انبوهی مدارک و اسناد غیرقابل انکار در معتبرترین محاکم بین‌المللی به‌ثبت رسیده و احالهٔ پرونده جنایات رژیم به شورای امنیت ملل متحد و محاکمهٔ آمران و عاملان جنایات، در دادگاه بین‌المللی خواست مبرم و مشروع مردم ایران و مقاومت آزادی‌ستانشان است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/95fa94c3-a6f2-4249-a878-1ba63942c1af"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات