728 x 90

دلایل دشواری مقابله با همه‌گیری کرونا - گزارش تحقیقی

مهار کرونا در جهان بسیار دشوار است
مهار کرونا در جهان بسیار دشوار است

در شهر مونیخ آلمان یک تیم تحقیقاتی که روی ویروس کرونا تحقیق می‌کنند روز یکشنبه ۲۸اردیبهشت نتایج پژوهش خود درباره زنجیره‌های ابتلا به کرونا را منتشر کرد و در این گزارش به‌دلیل دشوار بودن مهار این بیماری اشاره شده است.

این تیم پژوهشی به سرپرستی مرله بوهمه، کارشناس دفتر امور بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایالت بایرن، اودو بوخ‌هولتس، کارشناس مؤسسه تحقیقاتی روبرت کُخ و ویکتور کورمن از بیمارستان شاریته برلین زنجیره‌های ابتلای افرادی را که در اثر تماس با کارکنان شرکت «وباستو» بیمار شده بودند بررسی کرده‌اند.

تیم تحقیقاتی مونیخ، مهم‌ترین عاملی که مقابله با بیماری کووید-۱۹ را مشکل می‌کند را قابلیت انتقال او پیش از بروز نشانه‌های بیماری در فرد مبتلا دانسته‌اند.

بر اساس این تحقیقات، فرد ناقل پیش از آگاهی به ابتلای خود، ویروسی را با خود حمل می‌کند که به‌شدت واگیر است.

عامل دیگر، دوره نهفتگی ویروس است که به‌گفته این تیم پژوهشی، به‌طور متوسط چهار روز است.

این تیم که پرونده ۱۶بیمار را بررسی کرده‌اند و به این نتیجه رسیده‌اند که یک تا پنج تن از آنها پیش از بروز علایم بیماری، ویروس را به دیگران منتقل کرده‌اند و در ۴ تا ۹ مورد، فرد مبتلا ویروس را در روزی به دیگران منتقل کرده است که تازه علایم بیماری در او مشهود بوده‌اند.

این تیم پژوهشی پس از تحقیقات خود به این نتیجه رسیده است که مهار جهانی کرونا به آسانی صورت نخواهد گرفت.

گفتنی است که آنه‌لیز وایلدر اسمیث، کارشناس دانشکده بهداشت و پزشکی مناطق گرمسیری لندن هم نتایج تحقیقات پژوهشگران مونیخ را تأیید کرده و نوشته است، بهترین راه مقابله با سارس‌کوو-۲ استفاده از فناوریهای جدید و قرنطینه کامل است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f0299753-317a-40a7-b169-b95c60d9212b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات