728 x 90

مریم رجوی برای ایران فردا -برنامه دوم

دیدگاه‌های مریم رجوی

مریم رجوی برای ایران فردا -برنامه دوم
مریم رجوی برای ایران فردا -برنامه دوم

 

با قسمت دوم برنامه مریم رجوی برای ایران فردا در خدمت شما هستیم، خواهر مجاهد صدیقه شاهرخی از مسئولان سازمان مجاهدین خلق ایران هم مهمان برنامه ما هستن تا پاسخ سؤالات ما رو در این برنامه بدن

با سلام به شما و تشکر از این‌که دعوت برنامه ما رو قبول کردین در برنامه گذشته شما به این سؤالات پاسخ دادین من جمله این‌که رئیس‌جمهور برگزیده یا منتخب چه مفهومی داره و یا این‌که ضرورت انتخاب رئیس جمهور پیش از سرنگونی استبداد دینی چیه حالا تو این برنامه می‌خواهیم کمی سؤالات رو خاص‌تر کنیم سؤال اینه

سؤال یک:‌ دلیل انتخاب خانم رجوی به‌عنوان رئیس جمهور برگزیده مقاومت چه بود در واقع چرا مریم رجوی و نه کسی دیگر.

رئیس‌جمهور منتخب این آلترناتیو باید از ظرفیت‌های شگرفی برخوردار باشد. او باید بتواند یک مقاومت خونین و سراسری را نمایندگی کند. به‌عبارت دیگر پیش و بیش از آن‌که یک «رئیس جمهور» در معنی متعارف آن باشد، یک رهبر سیاسی تمام‌عیار برای مقاومت سراسری است. یک چهره ملی و میهنی برای سمت و سو دادن به اعتراض و قیام مردم ایران است. نقطه ‌ امید و اتکای خلقی تحت‌ستم است که در نام،‌ سیما و صدای او آرزوهای سرکوب شده خود را باز می‌یابند. او باید از آن‌چنان صلاحیت و ظرفیتی برخوردار باشد و چنان سطحی از بردباری دموکراتیک و پلورالیسم را نمایندگی کند که رنگین‌کمانی از تنوعات قومی، ملی،‌ میهنی و جنسیتی او را بازتاب مادی خواسته‌های خود و سمبلی برای رهایی و آزادی از قید و بندهای بهره‌کشانه بدانند.

 



این رئیس‌جمهور در عین‌حال باید صدایی بلند برای زنان تحت‌ستم میهنمان باشد و این پتانسیل عظیم و انفجاری را برای سرنگونی این نظام زن‌ستیز و سازندگی ایرانی آزاد و آباد رهبری نماید.

با توجه به آنچه گفته شد،‌ چه کسی بهتر از می‌توانست برای این مسئولیت شایسته‌ترین باشد.

سؤال دو: بله با تشکر از جواب شما ولی سؤال این است که الآن ۲۶سال از این انتخاب می‌گذره در کار کرد خانم مریم رجوی خیلی از این نکاتی که شما گفتید اثبات شده و همه به اون رسیده ان. اما برگردیم به همون سال‌ها یعنی سالی که خانم رجوی برای ریاست‌جمهوری انتخاب شدن در اون شرایط که این واقعیتها مشخص نبود

جواب:

مریم رجوی زنی بود که پیوسته در کوران مقاومت حماسی مجاهدین در برابر دیکتاتوری ولایت‌ فقیه در صف اول حضور داشت.

در فاز سیاسی یعنی سالهای اولیه بعد از انقلاب مریم رجوی یکی از مسئولان قسمت اجتماعی سازمان بود و در سازماندهی و آموزش میلیشیاهای دانش آموزی نقش برجسته‌یی داشت. او هم‌چنین یکی از کاندایداهای مجاهدین در انتخابات مجلس شورا بود. در سال ۱۳۶۳مریم رجوی به‌عنوان همردیف مسئول اول مجاهدین انتخاب شد و در سال ۶۴، با انقلاب ایدئولوژیک یک دگرگونی عمیق در مجاهدین ایجاد کرد. در سال ۶۸به‌عنوان مسؤل اول سازمان مجاهدین انتخاب شد و نقش بی‌بدیلی در احیا و پیشرفت مجاهدین ایفا کرد. وی سپس در موضع جانشین فرماندهی کل ارتش آزادیبخش، صلاحیت‌های خود را به ثبوت رساند.

خوب به نظر م کمی اینجا صبر کنیم منظورم در مرحله ارتش و نقشی که خانم مریم رجوی در ارتش آزادیبخش و برای رشد و ارتقا اون داشتن رو کمی برامون توضیح بدین

می‌دونید که ارتش آزادیبخش ملی ایران در سال ۱۳۶۶تأسیس شد. برادر مجاهد مسعود رجوی در پیامی ضمن اعلام تشکیل این ارتش، اون رو ثمره جان‌فشانیها و مبارزات مردم ایران خواند. البته پیش از آن یگانهای رزمی مجاهدین عملیات مختلفی رو اعم از عملیات در شهر و یا منطقه مرزی انجام می‌دادند. اما با تشکیل ارتش آزادیبخش ملی، عملیات رزمی وارد مرحله جدیدی شد و خیلی زود یعنی ظرف یک سال به‌عملیات بزرگی مثل آفتاب و چلچراغ و سرانجام فروغ جاویدان بالغ شد.

مریم رجوی در این دوران نقش جدی در سازمان دهی و گسترش و آموزش یگانهای ارتش آزادیبخش داشت. و با کار طاقت‌فرسای شبانه‌روزی در عین‌حال نوآوری و استفاده از تمامی ظرفیتها و علوم و فنون جدید ارتش آزادیبخش را از یک ارتش پیاده به یک ارتش زرهی تبدیل کرد.

در این زمینه جای صحبت خیلی زیاد است به‌خصوص در سبک کارها و شیوه پیشبرد امور که خانم مریم رجوی با اتکا به آخرین دست‌آوردهای علمی و تجربه‌ عملی بهترین روشها و شیوه‌های کار با جمع را ابداع می‌کرد و پیش می‌رفت. اما متأسفانه در این برنامه فرصت پرداختن به آن نیست. ولی می‌خواهم بگویم که عملکردهای مریم رجوی از ابتدا تا همان دوران یعنی مقطع انتخاب شدن به‌عنوان رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت به اندازه کافی روشن بود و صلاحیت تمام‌عیار او را برای این پست بارز می‌کرد.

خوب من این‌طور فهمیدم که خواهر مریم خودشون با شکستن بن‌بستها در خیلی از زمینه‌ها در ارتش راه زنان مجاهد رو هم به این ترتیب باز کردن میتونین کمی ریز تر این مسأله رو با ذکر یک نمونه برای شنوندگان رادیو مجاهد توضیح بدین

واقعیت این‌که خواهر مریم از همان ابتدا بر نقش زنان در رهبری جنبش تأکید و اصرار داشت. تز مریم رجوی این بود که ضرورتی که مسئولیت‌پذیری و رهبری را بر دوش زنان می‌گذارد، امر رهایی جامعه است. و این‌که زنان باید در این امر شرکت کنند و نقش رهبری را داشته باشند. او می‌گفت و تکرار می‌کرد که این مسئولیت ماست. و ما باید به‌ اساسی‌ترین رنج‌ها و چالشهایی که در جوامع‌مان هست، پاسخ بدهیم. برای پاسخگویی به این مسئولیت مریم رجوی، راهنما و جلودار زنان این مقاومت بوده و هست. به‌خصوص در امر نظامی سختی‌ها و پیچیدگی‌های حضور زنان در صفوف یک ارتش برای جنگ با دشمن خودش فصل جداگانه‌ای است؛ این که، چطور زنان واحدهای رزمنده خودشان را شکل بدهند، چطور آموزش ببینند و چطور فرماندهی کنند.اینها همه مسائلی بود که یک به یک مریم رجوی پیش برد و صلاحیتهای بی‌نظیری در این زمینه نشان داد.



اجازه دهید این قسمت را با نقل قولی از برادر مجاهد محمدعلی توحیدی ادامه دهیم. او خود در صحنه‌های آن انتخاب تاریخی حضور داشته، با تشبیه مریم رجوی به «یک قلب تپنده» به‌خوبی توانسته است به این سؤال پاسخ دهد. به بخشی از مقاله قلب ایران که در نشریه مجاهد شماره ۳۲۲به تاریخ ۱۲آذر ۱۳۷۲چاپ شده توجه کنید:

به‌نظر من، کاری که مسعود کرده این است که برای جامعه خمینی‌زده ما با خون دلش، قلبی ساخته است؛ قلبی که بالاترین گواه بر حقانیت راه و راهبری اوست. قلبی به نام مریم رجوی که حالا در جایی که باید، قرار گرفته تا خون آشنایی و یـکـدلـی را در رگـهـای جامعه جاری کند و به جداییها و بیگانگیها پایان دهد.

این قلب چطور ساخته شده؟ سؤالی است که تاریخچه مجاهدین و سیر تکامل آرمانی و مبارزاتی‌شان آن را توضیح می‌دهد. توضیحش مفصل است؛ ولی به اختصار باید گفت این قلب؛ عصارهٔ حیات۳۰ساله مجاهدین، فشرده مقاومت ۱۵ساله نسل ما در برابر رژیم خمینی و عالیترین محصول رهبری انقلابی مسعود، بر مبارزه سیاسی ـ اجتماعی مردم ایران است.

این قلب چطور خون یگانگی و یکدلی را در رگهای جامعه جاری خواهد کرد؟ سؤالی است که امروز مجاهدین متولد شده از مریم می‌توانند و باید درباره‌اش توضیح بدهند. فردا، پهنه ایران‌زمین آثار گسترده و شگفت‌ آن را در همه‌جا خواهد دید و خواهد ستود. یقین به این فردا، یک دلیل محکم منطقی دارد. دلیلش این است که مریم رجوی ضد تمام‌عیار ایدئولوژی خمینی است. ایدئولوژی به همان معنایی که خود او تعریف می‌کند، به‌معنی رابطه‌ها و عاطفه‌ها. یعنی او پادزهر سم خمینی است که درست روی عاطفه‌ها و رابطه‌های مردم پاشیده شده است.

در این شرایط مـشـخص اجتماعـی و سیاسی و به‌خصوص با توجه به ستم سیاه رژیم خمینی در حق زنان میهنمان، هیچ پاسخ واقعی جز مریم رجوی وجود ندارد. بقای رژیم خمینی در این است که جامعه هر چه بیشتر تکه‌تکه شود و هر کس در پیله خودش فرو رود و با درد خودش سر کند.

هنر مریم رجوی این است که رابطه‌ها را وصل می‌کند و به هر کس می‌گوید از خودش و از پیله مسائل خودش بیرون بیاید و با خارج خودش پیوند بخورد‌.‌ او با پاکی و یگانگی‌اش، فاصله‌های جدایی و بیگانگی ر ا فرو می‌ریزد و «بوی خوش آشنایی» را به‌هر سو می‌برد.

بله دقیقاً با اتکا به این صلاحیتها بود که موضوع انتخاب مریم رجوی به‌عنوان رئیس‌جمهور منتخب شورای ملی مقاومت، از یک پیشنهاد فراتر رفت و در دستور کار اجلاسیه شورا قرار گرفت.و سرانجام به آن انتخاب تاریخی منجر شد.

آزاده:‌ با تشکر از شما و شنوندگان عزیزی که تا این ساعت با ما بودید تا برنامه بعد شما را به خدا می‌سپاریم.

ما به جانب فدیه‌ها و محنتهای بزرگ شتافته‌ایم، تا آزادی و خوشبختی نصیب ملت ایران شود. ما از همه چیز دست شسته‌ایم، تا همه چیز برای ملت ایران به دست آید و چنین خواهد شد. به فتح و آزادی مردم ایران باید یقین کرد. شب استبداد و ستم بیش از این نمی‌پاید. روز ما بر می‌دمد. آزادی پیروز می‌شود

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2b5982c3-6fdc-40bd-9932-8e52a48ec132"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات