728 x 90

همراه با سؤالات شما- قسمت۲۴

همراه با سولات شما- قسمت۲۴

همراه با سؤالات شما - قسمت ۲۳
همراه با سؤالات شما - قسمت ۲۳

شورش‌های در تقدیر؛ سرنگونی محتوم

 

 



در هر نبردی دانستن نقطه مختصات دشمن کمک بسیار بزرگی در برآورد وضعیت کلی و هم‌چنین در ادامه اتخاذ تصمیم‌های درست برای ادامه نبرد رو به ما می‌دهد. از این نظر پی‌بردن به نقطه‌یی که هم‌اکنون رژیم آخوندی در آن قرار دارد می‌تواند چشم‌انداز روشنی نسبت به روزهای پیش برو برای ما ترسیم کند. در این برنامه می‌خواهیم نگاهی داشته باشیم به مختصات کنونی رژیم و در ادامه مردم ایران و نیز ببینیم با توجه به همین محورها چه پاسخی برای برون‌رفت از جهنم رژیم ساخته‌ در پیش روی مردم ما قرار دارد.


به همین خاطر دعوت کردیم از برادر مجاهد رضا مرادی تا به ما بپیوندند.
از نظر کلی وضعیت رژیم رو چه در خصوص موضوع روز الآن یعنی کرونا و چه وضعیت اقتصادی و بین‌المللی رژیم چطور برآورد می‌کنید؟


نگاهی به وضعیت کرونا در ایران
-بر اساس آخرین آمار که اساساً محتاطانه هم می‌باشد آمار جانگداز جان‌ باختگان ویروس کرونا تا دوشنبه 18فروردین در ۲۴۲شهر کشور از ۱۹۵۰۰نفر بیشتر شده است / طبرسی، معاون آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری گغت: «دو سه هفته کلیدی داریم. پیک دوم داریم. اگر رعایت نشود مرگ و میر بالا می‌رود». دیلی استار انگلستان نوشت که ایران بیشترین شیوع کرونا در جهان را دارد.


نگاهی به وضعیت اقتصادی رژیم
-وضعیت اقتصادی رژیم در قبل از کرونا در یک بن‌بست کامل بود و در باتلاقی برای برون‌رفت دست و پا می‌زد
-کرونا به خفگی اقتصادی ضریب ویژه‌یی زده است. چون واردات و صادرات رژیم به‌صورت جدی تحت تاثیر قرار داد. فروش نفت هم محدود شد و قیمت نفت هم به کمتر از 20دلار کاهش پیدا کرد و چرخ اقتصادی داخلی نیز خوابیده است و درآمد نفتی رژیم به صفر رسیده است.


نگاهی به وضعیت بین‌المللی و منطقه‌یی رژیم
-وضعیت رژیم در عمق استراتژیکش درهم شکسته است. از یک‌سو نه توان کمکهای اقتصادی هم‌چون گذشته را به مزدورانش دارد و از سوی دیگر نه توان مهار و کنترل جنایتکارانی را دارد که الآن در ضعف مفرط رژیم و نبود سلیمانی مهار آنها کار ساده‌ای برایش نیست. به‌عنوان مثال رژیم قدر ناتوان شده است که دیگر حتی توان یک دست کردن مزدورانش در عراق را ندارد تا بتواند روی انتخاب نخست‌وزیر عراق آن‌طور که می‌خواهد تاثیر‌گذار باشد.


-رژیم تلاش کرد که از آب گل‌آلود کرونا تحریم‌ها را بشکند که پاسخی که مستمراً از آمریکا دریافت کرده است استمرار و ادامه تحریم‌ها بوده است / تلاش کرد که از بانک جهانی وام بگیرد که تا به الآن موفق نشده است / تلاش کرد که کار اتمی‌اش را ادامه بدهد که توسط ماکرون هشدار دریافت کرد.
خوب حالا با توجه به نقطه‌یی که الآن رژیم در آن قرار دارد، برای برون‌رفت از چنین وضعیتی چه راه‌کارهایی دارد و کدام مسیر را انتخاب کرده است؟


رژیم در یک بن‌بست و دوراهی انتخاب بین بد و بدتر گیر کرده است. رژیم به‌صورت کلی دو راه‌کار در پیش رو داشت که هر دو راه‌کار انتخابی بین بد و بدتر برایش بود.
-راه‌کار اول رژیم: این بود که بپذیرد کسب و کارها تعطیل باشد و نوعی قرنطینه خفیف را حاکم سازد، که این راه‌کار الزامش مانند تمام کشورهای دنیا کمک از جیب دولت به ملت بود ولی چون این رژیم قصد کمک مالی به مردم را ندارد و این کمکی هم که به‌اصطلاح کرده است شکلکی بیشتر نیست؛ تصمیم گرفت در این تابلو نماند چرا که در این صورت تردیدی نداشت که با لشگر رو به تزاید گرسنگان و نگاههای خشمناک آنان که باید بین مرگ به دست کرونا یا مرگ بر اثر گرسنگی یکی را انتخاب کنند؛ مواجه است. چنین کسانی از منظر حاکمیت خطرناک هستند. هر کدامشان بشکه‌هایی از باروت و شعله‌های خشم و شورش هستند که فقط کافی است در معرض جرقه یک کبریت قرار گیرند و انبار فشرده باروت را منفجر کنند.

همان‌گونه که روزنامه جوان ارگان سپاه (۱۷فروردین ۹۹)این وضعیت را با قیام آبان مقایسه کرد و نوشت: در آبانماه سال قبل و زمانی که قیمت بنزین به‌صورت ناگهانی ۳برابر شد برخی از آشوبگران با استفاده از اعتراضات مردم اقدام به آشوب و آسیب به اموال عمومی کردند و در حال حاضر نیز بحث تبعات اقتصادی کرونا و فشار بر اقشار مستضعف می‌تواند مورد توجه برخی بداندیشان نظام قرار بگیرد». یعنی آبان دیگری قطعاً در راه خواهد بود.
-راه‌کار دوم رژیم: که رژیم ناگزیر ریسک ابتلا گسترده‌تر از وضع موجود مردم به کرونا را می‌پذیرد، به محدودیت زندگی پایان داده و مردم را بی‌محابا به خیابان می‌ریزد تا لقمه نانی برای خانواده خویش بیابند، در این صورت می‌داند که با کشتار مردم توسط کرونا مواجه خواهد بود ولی خامنه‌ای و روحانی همین راه‌کار را ترجیح دادند. چرا که از نظر آنها در این راه‌کار مردم مقدمتاً نه از گرسنگی بلکه از کرونا می‌میرند و می‌توانند این رفع و رجوع کنند که مسئول این کشتار آنها نیستند.


-به همین دلیل ستاد به‌اصطلاح مقابله با کرونا زیرآب قرنطینه را زده و اعلام کرد: «کارگران می‌توانند سر کار خودشان بروند»/ «درباره کسب و کارها و فعالیت‌ها تصمیم گرفته شد که از ۲۳فروردین استانهای کشور کسب و کارهای متوسط و کم‌ریسک را می‌توانند با اجرای پروتکل‌ها آغاز کنند».
-جهان صنعت در ۱۷فروردین ۹۹این دوراهی رژیم را به این صورت اعلام کرد: «دولت در یک بلاتکلیفی و سرگردانی مطلق گرفتار آمده است. می‌خواهد هم تعطیلی باشد که وضعیت را کنترل کند هم تعطیلی نباشد که تعهد و مسئولیتی در قبال خیل انبوهی از مردم که بیکار شدند نداشته باشد».


ما شاهد هستیم که به‌شدت رژیم جلوی اخبار قربانیان کرونا را می‌گیرد ولی حتی با همین آمار قطره‌چکانی هم مشخص هست که وضعیت بسیار بحرانی ست. حالا سؤال این است که چنین ابعادی از کشتار کرونا چه عواقبی برای رژیم دارد و بالاخره چگونه می‌خواهد با آن برخورد کند؟


رژیم خوب می‌داند که با لغو قرنطینه، کشتار بزرگ در راه است. اما فکر می‌کند؛
1.یکم. مسأله کشتار بزرگ را با دروغ و لاپوشانی هم‌چنان که تابه‌حال کرده، سرپوش می‌گذارد.
2.دوم. کشتار مردم توسط کرونا را بین کشته سایر کشورها که مدام آنها را در بوق می‌کند؛ می‌تواند ساندویچ کرده و مسئولیتی نپذیرد.
.... . .

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ec0168ef-8e7a-4b7b-9ca8-7aab04a6f402"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات