تنها جریان، واجد شرایط رهبری و آلترناتیو در شرایط فعلی کیست؟
- در ادامه سلسله برنامه برای نسل قیام و کانونهای شورشی میخواهیم این موضوع را بررسی کنیم که بهطور واقعی در دیکتاتوری فاشیسم مذهبی حاکم بر میهنمان که اوج شقاوت از شما میخواهیم فایل صوتی این برنامه را ضبط کرده و بهطور آموزشی گوش کنید و در شبکههای اجتماعی منتشر کنید.
در یک تحقیق و مروری بر قیامها و اعتراضات برآمده از شکافهای اجتماعی و بهخصوص قیامها و اعتراضات گسترده دهههای اخیر مثل تظاهرات مردم مشهد، اراک، خرمآباد و اسلامشهر و قیام ۱۸تیر ۷۸تهران و قیام گسترده سال ۸۸در تهران و چند شهر بزرگ و نهایتاً مقایسه آنها با قیام دیماه ۹۶و بهخصوص قیام آبانماه 98 چنین نتیجه میگیریم که:
«هیچگاه خیزش و قیام مردم با طرح شعارهای سیاسی که اصل و کلیت رژیم را هدف قرار گرفته باشد به گستردگی و عمق و تداوم قیام دیماه ۹۶شکل نگرفته بود. حضور افراد از زن و مرد، ردههای مختلف سنی، ترکیب قومی گوناگون و مذاهب مختلف و نیز از صنوف و مشاغل متفاوت... و البته طرح شعارهایی یکسان در همه خیزشها، نشان از یک رویداد تازه و بدیع دارد که از فعالشدن همزمان و متراکم چندین شکاف اجتماعی حکایت میکند».
مضاف بر اینکه رژیم نه میخواهد و نه میتواند این مطالبات انباشتشده را پاسخ گوید. از اینرو از همان ابتدا دست به سرکوب و اعمال خشونت گسترده و بیمرز میزند.
دوستان و همراهان رادیو مجاهد اما سؤال اینه که چه عاملی موجب شد تا طرح شعارها با وجود نیروهای برآمده از شکافهای اجتماعی مختلف در قالبی یکسان و در جهت مخالفت با کلیت رژیم حاکم سازماندهی شود؟ پاسخ به این سؤال را با استناد به مقالهیی در روزنامه حکومتی «وطن امروز دنبال میکنیم: «نویسنده این مقاله معتقد است که طرح شعارهای یکسان نمیتواند خودبهخودی باشد. ضمن اینکه این شعارها عموماً کلیت نظام را نشانه گرفته بود. نویسنده نتیجه میگیرد که تنها یک امکان وجود دارد و آن حضور سازمان مجاهدین خلق در میدان و جهتدهی و سازماندهی اعتراضات بوده است. این همان چیزی است که ابتدا خامنهای بلافاصله پس از قیام دیماه به آن اذعان کرد.
بهگفته برخی کارشناسان سیاسی - در حال حاضر بهرغم طرح ادعاهای آلترناتیو بودن از سوی عدهیی که فاقد هر گونه ویژگی لازم برای سازماندهی و هدایت انقلابی هستند، تنها سازمان مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت است که بهلحاظ علمی واجد ویژگی رهبری انقلاب است.
یکی از شاخصهایی که برای سازمان انقلابی برشمردیم، پیوند آن با نیروهای اجتماعی و نمایندگی منافع این نیروها بود... اگر لیست بلند جان باختگان این سازمان را که مرزهای سنی، جنسی، قومی، مذهبی و طبقاتی را درنوردیده کنار بگذاریم، در میان اعضا و هوادارن کنونی، افرادی را از میان شاخصهای مختلف ذکر شده میبینیم. علاوه بر این ترکیب شورای ملی مقاومت که ائتلافی میان گرایشهای سیاسی مختلف است نشان از این دارد که این آلترناتیو منافع گروهها و نیروهای مختلف اجتماعی را نمایندگی میکند...».
بحث امروز مون را با گزیدهای از پیام مسعود رجوی رهبر مقاومت ایران که سال ۱۳۶۵بهمناسبت ۲۲مین سالگرد. انقلاب ضدسلطنتی ایراد گردیده جلب میکنیم- و برنامه امروز را بپایان میبریم