اعدام جنایتکارانهٔ دو جوان قهرمان شورشگر، محمدمهدی کرمی و محمد حسینی، طوفانی از خشم و آتش و برانگیختگی در داخل کشور و انزجار و محکومیت در خارج کشور و در جامعهٔ بینالمللی برپا کرد.
در داخل کشور، کانونهای شورشی با درود آتشین بهشورشگران شهید، محمدمهدی کرمی و محمد حسینی، بهپا خاستند و با این قهرمانان که با دست خالی بهکیفر مزدوران خامنهای قیام کردند و جهانبینی بیهزینگی و پرهیز از قهر انقلابی در برابر دشمن ضدبشر و بسیج و سپاه ولایت فقیه را بهسخره گرفتند، پیمان خون و «آتش جواب اعدام» بستند. آنها در پاسخ بهضحاک خونآشام در شهرهای هشتگرد، بندرعباس، ارومیه و تکاب، مراکز سرکوب و سپاه و بسیج دشمن را با پرتاب کوکتل درهم کوبیدند و در شهرهای اهواز، همدان، لنگرود، قزوین، یزدانشهر و تهران بنرهای قاسم سلیمانی جنایتکار را بهآتش کشیدند.
در اصفهان، جوانان شورشگر با برپایی رژهیی در خیابان، پا کوفتند و با شعار «قسم بهخون یاران، ایستادهایم تا پایان» با دو شهید سربهدار عهد خون بستند.
گروه دیگری از مردم اصفهان نیز، با گلگذاری و افروختن شمع در برابر تصاویر محمدمهدی کرمی و سید محمد حسینی یاد این شهیدان قهرمان را، گرامی داشتند.
در نجفآباد زنان دلیر و دختران دانشآموز تظاهرات کردند و با شعارهای «هر یه نفر کشته شه، هزار نفر پشتشه». عزم خود را برای پایداری و ادامه راه شهیدان و خشم و نفرت خود را از ضحاک زمان و آخوندهای جنایتکار حاکم ابراز کردند.
در قزوین و گوهردشت کرج مردم در تظاهرات شبانه، شعار «مرگ بر خامنهای»، «این همه سال جنایت مرگ بر این ولایت» و «مرگ بر حکومت آدمکش سر دادند».
در نقاط مختلف تهران، مردم و جوانان شورشگر از جمله در تهرانپارس، بولوار فردوس و خیابان معلم، خیابان شریعتی، خیابان انقلاب، ستارخان، صادقیه، هفتحوض نارمک، آریاشهر، دانشگاه ملی و نزدیک دانشگاه تهران، تظاهرات شبانه برگزار کردند و شعار «مرگ بر خامنهای ضحاک»، و «هر یه نفر کشته شه هزار نفر پشتشه» سر دادند.
در خارج کشور نیز اشرفنشانها و هموطنان آزاده در چند شهر و پایتخت جهان بهخیابانها آمدند و با شعارهایی همچون « «قسم بهخون یاران، ایستادهایم تا پایان» خشم و انزجار مردم ایران را پژواک دادند و وجدانهای بیدار بشری را علیه فاشیسم دینی حاکم بر ایران برانگیختند.
در نتیجهٔ این روشنگریها، موج کمنظیری از محکومیتهای بینالمللی علیه دیکتاتوری ولایت فقیه برخاست. دهها تن از نمایندگان پارلمان و وزیران خارجه و دولتمردان کشورهای مختلف جهان، با ارسال پیامهایی این اعدامهای جنایتکارانه و فراقضایی را محکوم کردند و بر لزوم حسابرسی از فاشیسم دینی حاکم بر ایران تأکید کردند؛ از جمله:
وزارتخارجهٔ هلند، سفیر رژیم در این کشور را احضار کرد و مراتب انزجار و اعتراض دولت هلند را بهوی ابلاغ کرد.
آنالنا بربوک وزیر خارجه آلمان در پیام خود نوشت: محمدمهدی کرمی و محمدحسینی فقط دو نام نیستند که توسط رژیم ایران بدار آویخته شدند. آنها نمیخواستند تسلیم اقدامات وحشیانه و غیرانسانی رژیم ایران شوند.
لرد احمد عضو مجلس اعیان انگلستان گفت: من از اعدام محمد مهدی کرمی و سید محمد حسینی توسط رژیم ایران منزجر شدهام. آنها بهاعتراض مشروع علیه ستم دست زدند.
بهاین ترتیب بیشازپیش آشکار شد که ضحاک خونآشام در ارتکاب این جنایت، اشتباه محاسبهٔ مهلکی داشته و بهجای مرعوب کردن جامعه و جوانان شورشگر، بهدست خود بنزین بر آتش قیام ریخته و افزون بر آن، بهطور کمسابقهیی آماج انزجار و محکومیت بینالمللی نیز قرار گرفته است.