طلبکاری وقیحانه از مردم
استفادهٔ ابزاری از مردم، انداختن تقصیرات روی دوش مردم، مقصر دانستن مردم در همه چیز و در نهایت طلبکاری وقیحانه از مردم، این روزها در اظهارات، موضعگیریها و نوشتههای سران حکومتی فراوان دیده میشود. اگر به این مجموعه از خباثت تبلیغاتی سمت و سو دار، دست کردن در جیب مردم برای بیرون کشیدن نظام از باتلاق بحرانها را هم بیفزاییم، پازل کامل میشود.
شانه خالی کردن از عواقب سنگین مرگ و میر کرونا
در جدیدترین اظهارات، حسن روحانی شیوع و گسترش بیسابقهٔ کرونا در ایران و مرگ و میر بالا را به مردم و رعایت نکردن آنها نسبت میدهد و به این وسیله از زیر بار عواقب سنگین آن شانه خالی میکند. دقت کنید:
«در اون موج اول مردم ما احساس کردند این بیماری جدیست منتهی یک اشکالی داشت و آن اینکه برخی! فکر کردند این بیماری درست است که جدی است اما زمانش بسیار کوتاه است! ما باید دو سه هفته مراعات کنیم این بیماری هم تمام میشود حالا دو هفته در خانه بمانیم دو هفته سفر نرویم دو هفته به مغازهها بسته شود دو هفته مدرسه تعطیل باشد ما از این بیماری عبور میکنیم و تمام میشود زمان را کوتاه در نظر میگرفتند اما در موج دوم بیماری مردم! به این نتیجه رسیدند و متوجه شدند که این بیماری مربوط به یک زمان کوتاه چند هفتهیی یا حتی چند ماه نیست حتی احتمال دارد برای سالها ممکن است این بیماری باشد حتی واکسن آن به دست بیاید آن واکسن هم استفاده بشود سال بعدش باز دومرتبه بهصورتی ظهور و بروز پیدا کند». (حسن روحانی. جلسهٔ ستاد مدیریت کرونا. ۲۵مرداد۹۹)
وارونه گذاشتن هرم
تا اینجا مسبب و مقصر اصلی همهٔ نارساییها و مرگ و میرها مردم هستند. این آنها هستند که گمان میکردند کرونا ظرف یک الی دو هفته از میان میرود. این آنها بودند که با مسافرت بینشهری کرونا را از قم به گیلان و به شهرهای دیگر بودند. لابد باز آنها بودند که کرونا را از چین به قم بردند. آنها بودند که با هواپیمایی ماهان بین تهران و چین خط هوایی برقرار کردند. این پرانتز وقاحت را باز کنیم خواهیم دید از دید حسن روحانی این مردم بودند که ورود ویروس را به ایران کتمان کردند تا انتخابات مجلس ارتجاع بهخوبی و خوشی برگزار شود.
رئیس جمهور ارتجاع با شیادی و وقاحت خاص منحصر بهفرد خود، هرم پاسخگویی را وارونه میگذارد و زمینه میچیند تا کرونا را طی سالیان مهمان مردم ایران کند و به این ترتیب استراتژی کشتار دستجمعی با کرونا را به یک امر جا افتاده و بدیهی در جامعهٔ ایران تبدیل کند. او از این هم فراتر میرود و حتی در شق تولید موفق واکسن، آن را زیر سؤال میبرد و میگوید کرونا بعد از آن نیز دوباره بروز و ظهور پیدا میکند!»
این اظهارات کسی است که بهعنوان رئیس دولت و رئیس ستاد مدیریت کرونا، قرار است دنبال راهکار برای این بلیهٔ خانمانسوز و کشتار روزانهٔ آن از مردم بیدفاع باشد.
مرگ خوب است ولی برای مردم!
حسن روحانی، در حالی با دست باز سلامت، زندگی و آینده مردم را در کورهٔ کرونا میریزد که خود حاضر نشد در جلسهٔ معرفی وزیر صمت در جمع نمایندگان مورد تست کرونا قرار گرفته و تحت مراقبتهای بهداشتی ویژه حاضر شود، این موضوع آنچنان خارج از نرم و مفتضحانه بود که حتی برخی نمایندگان مجلس ارتجاع با طعنه به او گفتند:
«چگونه است روحانی ۷۵ ساله نباید کرونا بگیرد، اما یک و نیم میلیون جوان ۱۸ تا ۲۰ ساله به کرونا مبتلا شوند، ایرادی ندارد؟»
«شمایی که به یک میلیون دانشآموز میگویید در آزمون کنکور شرکت کنند، آیا خون شما از آنها رنگینتر است؟»
در فضای مجازی، کاربران با گزندهترین لحن به او گفتند باید حفظ جان را از حسن روحانی یاد گرفت!
زمینهچینی برای برگزاری کنکور و مراسم محرم
این صغری و کبری چیدنهای حسن روحانی برای آن است تا امتحانات کنکور و مراسم محرم که حاکمیت آخوندی در آن منافع مشخصی دارد، برگزار شود. در این زمینه روحانی باز از زندگی مردم مایه میگذارد.
«تصمیم این است که کنکور اجرا بشود خب الآن همه مردم در خیابان راه میروند درب مغازه میروند برمیگردند اتوبوس سوار میشوند خانه اقوامشان کم و پیش میروند اینجا ما نمیگوییم آقا اینها را همه از فردا صبح تعطیل کنیم تا بحث کنکور میشود دومرتبه بحث میشود آقا کنکور باشد یا نباشد خب چطور تو خیابان میرویم پس ما؟ چطور اون تشکیلات اداری تشکیل میشود چطور آنجا آن مغازه هست آن پاساژ هست کنکور هم همان جور هست برای ماه محرم هم همینطور...».
علائم ناشایع کرونا و انتقال خوشهیی آن
زمینهچینی حسن روحانی برای برگزاری کنکور و مراسم محرم، در شرایطی است که به گفتهٴ دکتر رضا جلیلی خشنود، «علائم ناشایع کرونا مانند اسهال، سکسکه، علائم نورولوژیک مثل سکتههای مغزی، عفونت نخاعی و خستگی و بدندرد بسیار شدید اخیراً بیشتر مشاهده میشود».
اظهارات این پزشک عضو ستاد حکومتی مقابله با کرونا در تهران، عکس ادعاهای حسن روحانی است:
«اثرات و تبعات منفی تجمعات یعنی افزایش آمار مبتلایان و فوتیها که چند هفته بعد از آن مشاهده میشود، بنابراین اگر تجمعات پیش رو همچون آزمونهای سراسری و مراسم و عزاداریهای محرم محدود و کنترل نشود، تبعات ناشی از آن همچون افزایش شیوع بیماری با پاییز یعنی زمان شیوع انواع آنفولانزا تجمیع و همزمان شده و قطعاً با موجی شدید و سهمگین از بیماران مواجه خواهیم شد. این مسأله در کنار خستگی و فرسودگی کادر درمان و تکمیل ظرفیت تختهای بیمارستانی، نظام سلامت را برای پاسخگویی به موج بعدی بیماری با بحران و مشکلات جدی مواجه میکند». (ستارهٔ صبح. ۲۵مرداد۹۹)
اکنون سخن از «انتقال خوشهیی» کرونا در تجمعات در میان است:
«مدیریت تجمعات با هدف کنترل شیوع بیماری امکانپذیر نیست... وجود یک فرد ناقل در تجمعات منجر به انتقال خوشهیی بیماری شده و این مسأله در کنار امکانپذیر نبودن شناسایی ناقلان بدون علامت، منجر به افزایش چشمگیر آمار مبتلایان شده که همزمانی آن با پاییز شرایط بسیار دشواری را ایجاد میکند». (همان منبع)
بدیهی است اظهارات حسن روحانی، خطی را نمایندگی میکند که تصمیم مشترک نظام است و بدون تأیید و پشتیبانی علی خامنهای نمیتواند به اجرا در بیاید. این تصمیم همان استراتژی کشتار جمعی با کرونا و سد بستن در برابر قیام مردم ایران است؛ اما کارآیی آن فقط افزودن به تراکم و حجم انبار بزرگ نیترات است؛ انباری که در لحظهٔ موعود، ناگهان در قامت یک انفجار شبه هستهیی عرض اندام خواهد کرد.