728 x 90

جنگ، سپر رژیم در برابر قیام و صلح

جنگ، سپر رژیم در برابر قیام و صلح
جنگ، سپر رژیم در برابر قیام و صلح

                    

هم‌زمان با انتشار خبر عقب‌نشینی خامنه‌ای و تن‌دادن به امضای توافقنامه با آمریکا در ۱۹ ژوئن و برخاستن آه از نهاد سپاه شیخ و ساواک شاه، رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت گفت:

«مقاومت ایران که قریب به ۵ دهه خواهان آزادی و صلح است، از هر گونه تفاهم برای پایان جنگ و مصیبت‌های مردم ایران، استقبال می‌کند. در ایران کسی جز بقایای شیخ و شاه خواهان جنگ نبوده و نیست».

خانم رجوی با اشاره به نیاز مبرم رژیم به اتمی و جنگ برای بقا افزود: «تلاش برای تولید بمب اتمی و جنگ‌افروزی و دست‌اندازی به کشورهای منطقه بخشی از استراتژی فاشیسم دینی حاکم بر ایران برای بقا است و باز هم تا آنجا که بتواند از آن دست برنمی‌دارد. جنگ سپر این رژیم در برابر قیام‌های مردمی و صلح و آتش‌بس برای آن هم‌چنان‌که خمینی گفت به‌مثابه «زهر» است. سرنگونی رژیم برعهده مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آنهاست».

۴ روز پیش از انتشار خبر عقب‌نشینی رژیم، رهبر مقامت طی پیامی در روز ۲۱ خرداد گفت: «بارها و بارها گفته‌ایم و تکرار می‌کنیم که از عقب‌نشینی و «زهر» خوردن اتمی رژیم هم‌چون زهر آتش‌بس در جنگ ۸ ساله به‌غایت استقبال می‌کنیم و خواهشمندیم کینگ مجتبی سفاک نیز مانند دیو جماران شاه سلطان خمینی زهر بخورد و واپس بتمرگد. سرنگونی رژیم برعهده ما و خلق ما و ارتش آزادیست و هیچ نیازی به دخالت خارجی نیست».

البته هنوز معلوم نیست بچه‌ضحاک جنگ‌افروز تا کجا می‌تواند واپس بتمرگد و بالاخره زهر اتمی را می‌خورد یا نه! زیرا بود و نبود رژیمش در گرو جنگ‌افروزی و تلاش برای سد بستن در برابر قیام است. خمینی با جنگ ضدمیهنی به‌عنوان سرپوش اختناق، کشتار دهه شصت و قتل‌عام مجاهدین را رقم زد، خامنه‌ای هم در پرتو همین سیاست تا توانست سرکوب کرد و دسته‌دسته جوانان دلیر شورشی را به‌دار آویخت.

ماه گذشته آخوند قاسمیان ضمن ابراز ناخرسندی از آتش‌بس موقت و تأکید بر این‌که «آرزوی ما شروع مجدد جنگ است» گفت: «انشاءالله که داریم به لحظات بسیار خوبی نزدیک می‌شویم و مجدداً این جنگ باید شروع شود. ما سرنوشت‌مان در این جنگ‌ها مشخص می‌شود، در این حالت نه جنگ نه صلح، ما هیچ برداشت و هیچ آورده‌ای نداریم».

بی‌علت نیست که مقاومت ایران بر خلاق عربده‌کشان خیابانی سپاه شیخ و ساواک شاه، از پایان جنگ و زهر اتمی استقبال می‌کند. عقب‌نشینی احتمالی اتمی مجتبی خامنه‌ای، تکرار همان سرفصل تاریخی جام‌زهر خمینی در سال ۶۷ است؛ با این تفاوت که این‌بار با برافتادن سپر جنگ، مسیر صلح و آزادی باز و راه برای پیشروی و قیام مردم ایران با پیشتازی کانون‌های شورشی هموارتر خواهد شد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2963364e-846b-41e9-b452-29e1d59d6779"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات